T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAYSERİ / MELİKGAZİ - Demir Karamancı İlkokulu

Yarıyıl Mesajı

Okul Müdürümüz Hamit TURAN´ın Yarıyıl Mesajı

Sevgili Öğrencilerimiz; 2014-2015 öğretim yılının I. Dönemi 23 Ocak 2015 tarihi itibarıyla sona erdirmiş ve yarıyıl tatiline girmiş bulunmaktayız. Okulların açıldığı günden itibaren tempolu bir şekilde çalıştınız, çabaladınız; yenilenen programlarla Milli Eğitimin hedeflerine varmaya gayret ettiniz. Çalışan, yorulan her insan gibi sizler de dinlenmeyi hak ettiniz. Yarıyıl tatilinde önce sağlığınızı korumanızı, dinlenmenizi, ailelerinize birlikte zaman geçirmenizi ve özellikle bol bol kitap okuyup zayıf hissettiğiniz derslerinize çalışmanızı istiyorum.

       Değerli öğretmen arkadaşlarımız; sizler de yoğun bir çalışma döneminin ardından oldukça yoruldunuz. Dinlenmeyi hak ettiniz. Öğretim yılının II. Dönemini daha istekli, arzulu bir tempo ile sürdürmek için yarıyıl tatilini iyi değerlendirmenizi ve dinlenmiş olarak okullarınıza dönmenizi bekliyorum.

       Değerli anne ve babalar; çocuklarınızı bir başkası ile kıyaslamayın. Bir dönem boyunca çalışan, çabalayan, yorulan çocuklarımızın karneleri sizin arzu etmediğiniz şekilde bile olsa, onların bizlerin çocukları olduğunu asla unutmayalım. Her insanın belli bir öğrenme gücü ve kapasitesi olduğunu hatırımızdan çıkarmayalım. Hepimize, çocuklarımızın her şeyden önce sağlıklı, neşeli ve moralli olmaları lazımdır. Lütfen onları cesaretlendirecek davranışlar sergileyelim ve sürekli yanlarında olduğumuzu onlara hissettirelim. Karneler sadece onların değil, bizimde karnemizdir. 2014-2015 öğretim yılının II. Döneminde sağlıklı ve huzurlu bir şekilde dinlenmiş olarak tekrar buluşmak dileklerimle tüm öğrencilerimize ve öğretmen arkadaşlarımıza iyi tatiller diler; eğitime gönül veren herkese saygılar sunarım.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 23.01.2015 - Güncelleme: 23.01.2015 13:06 - Görüntülenme: 2121
  Beğen | 0  kişi beğendi

Etiketler :
Yarıyıl Mesajı,