Zeka Oyunları Sınıfı

Okulumuz Zeka Oyunları Sınıfı açılışı yapıldı.

Okulumuzda öğrencilerimizin zeka gelişimini olumlu yönde etkileme adına adımlar atılmaya devam etmektedir. Bu çalışmalarımızdan biride Zeka Oyunları Sınıfı oldu. Öğrencilerimizin serbest etkinlik derslerinde ve fırsat buldukları zamanları daha iyi değerlendirmeleri için satranç, mangana, küp oyunu v.b. zeka geliştirici oyunlar bulunmaktadır. Açılışı yapan okul müdürümüz Hamit TURAN, okulumuzda bu tür çalışmaların devam edeceğini öğrencilerimizin başarısı için her şeyin yapılacağını belirterek, başta müdür yardımcımız Murat BÜYÜKBAŞ olmak üzere emeği geçen bütün çalışanlarımıza teşekkür etti.

Yayın: 25.03.2015 - Güncelleme: 25.03.2015 16:46 - Görüntülenme: 1748