Demir Karamancı İlkokulu

Adres
BAHÇELİEVLER MAH. MARİFET CAD. DEMIR KARAMANCI ILKOKULU BLOK NO: 27 MELİKGAZİ / KAYSERİ
Vizyon
Öğrencilerimizi, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda, öğrenmeyi davranış haline getiren, kendini ifade edebilen, araştırmacı, çevresine karşı duyarlı bireyler olarak yetiştirmek ve onlara 21.yüzyılın değerlerine cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Ortaokul aşamasındaki tüm öğrencilerin dünya seviyesinde eğitim alabilecekleri akademik ortamı yaratmak. Akademik, kişisel, kültürel ve sosyal açılardan donanımlı bireyler yetiştirmek. Atatürk’ün hedeflediği çağdaş bireyi yetiştirmek ve dünyaya hazır hale getirmektir.
Misyon
Bilgi çağının gerektirdiği donanım ve teknolojinin etkili kullanımını sağlayarak,eşdeğer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş,seçkin bir kurum olmak. Ülkemizin geleceği olan gençlerimizin, ilgileri ve istekleri doğrultusunda bir üst eğitim kurumuna gitmeleri için katkıda bulunmak. Öncü uygulamalar yaparak ,diğer eğitim kurumlarına model oluşturmaktır.
KALORİFER(Doğalgaz)
Ulaşım
Okulumuzun bulunduğu mahalleye il merkezinden 20 dakikada bir belediye otobüsü vardır. Okulumuza gelmek için bineceğiniz Kocasinan-Sinankent otobüsleri sizi okulumuzun önüne kadar getirecektir.
Okulumuz Sinankent Kooperatifleri ile Kocasinan Mahallesi arasında kalmaktadır.
İl merkezine 9,5 km. (15 dakika)