T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAYSERİ / MELİKGAZİ - Demir Karamancı İlkokulu

Yarıyıl Mesajı

Okul Müdürümüz Hamit TURAN ´ın Yarıyıl Mesajı

 Sevgili Öğrenciler;

Başarının üst sınırı yoktur ama başarının temel şartı başarıya inanmaktır. Telafisi mümkün olan başarısızlıklar sizleri üzmesin. Kazandığınız akademik gelişim, alınan notlar, sınav sonuçları kadar duygusal ve davranışsal gelişim, kazanılan sosyal beceriler ve sahip olunan insani değerler de son derece önemlidir. Bu açıdan değerlendirdiğimizde almış olduğunuz karneyi başarı ya da başarısızlığın göstergesi değil, tatilde eksiklerin tamamlanması için bir fırsat olarak görmemiz gerekir. Buna bağlı olarak sizlerden tatil süresince öncelikle sağlığınızı korumanızı, dinlenmenizi ve eksik kaldığınız konularda bu eksiklikleri tamamlamak üzere çalışmanızı, özellikle kitap okuyarak vaktinizi verimli bir şekilde değerlendirmenizi temenni ediyorum. İkinci dönem, dinlenmiş olarak daha mutlu, daha umutlu ve daha azimli olarak okulumuzdaki yerinizi almanızı diliyorum.

 Saygıdeğer Veliler;

Çocuklarımızın başarılarına olduğu kadar başarısızlıklarına da bir o kadar sahip çıkmalıyız. Doğru yönlendirme, sorunların kaynağına ulaşma ve çözüm yollarını araştırma konularında gayretinizi bekliyorum. Öğrencilerimizin eksik kaldığı noktalarda ikinci dönemde başarıya ulaşmalarının sağlanması, öğretmenleri ile iletişim içerisinde, birlikte hareket ederek ancak onlara verdiğiniz destek ile mümkün olacaktır.

Aile üyelerinin hep birlikte geçireceği bu tatil dönemi iletişim, aile içi ilişkiyi geliştirme, duygusal birlikteliklerin artması ve birlikte geçirilen zaman, çocuklarına model olma, onları tanıma ve gelişimlerini görebilme açısından da bir fırsat olacaktır.

 Değerli Öğretmen Arkadaşlarım;

Eğitim öğretim sistemi içerisinde en büyük ve en fazla özveri gerektiren bölümü üstlendiğinizi ve bu özverili çabaya birtakım zorluklarının da eklendiğini biliyoruz. Bununla birlikte her şeye rağmen görevinizi en iyi şekilde yerine getirmek için elinizden geleni, hatta çoğu zaman şartları zorlayıp fedakârlıklar yaparak elinizden gelenin fazlasını da yaptığınızı ve başardığınızı da görüyoruz. Bu gayretiniz için sizlere öğrencilerimiz, velilerimiz ve geleceğimiz adına içtenlikle teşekkür ediyorum.

Karneleri nasıl olursa olsun, tüm öğrencilerimizi çok sevdiğinizden, onlara güvendiğinizden ve en güzel şekilde onlara destek olduğunuzdan eminim.

Bu düşünce ve inançla, hizmetlerin en kutsalını üstlenmiş değerli yönetici ve öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize sevdikleri ile birlikte sağlıkla, güzel bir tatil geçirmelerini ve yeni döneme dinlenmiş olarak başlamalarını temenni ediyorum.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 21.01.2016 - Güncelleme: 21.01.2016 16:24 - Görüntülenme: 781
  Beğen | 1  kişi beğendi

Etiketler :
Yarıyıl Mesajı,